Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 27 lokala patientföreningar som tillsammans verkar för ökad kunskap om prostatacancer. För att nå vår vision ”Ett bra liv trots allt” stödjer vi forskning och utveckling genom en egen fond – Prostatacancerfonden. Vi driver även påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och sprider information och kunskap om sjukdomen. Förbundet är med sina drygt 12 200 medlemmar Sveriges största cancerpatientförbund och fortsätter växa stadigt för varje år. Läs mer på www.prostatacancerforbundet.se

Vill du göra skillnad på riktigt?

Som Generalsekreterare för Prostatacancerförbundet driver du ett litet kansli på totalt fem medarbetare och säkerställer att ni gemensamt når förbundets uppsatta mål: att stödja patientföreningar, driva påverkansarbetet för en bättre prostatacancervård, driva opinionsbildning och öka kunskapen om sjukdomen samt bidra till forskning och utveckling.

Du är en allkonstnär som med kraft och glädje engagerat tar dig an de allehanda frågor som dyker upp, stort som smått och du arbetar nära styrelsen.

För att trivas i rollen behöver du vara drivande i ditt arbete och ansvarstagande i dina uppgifter samtidigt som du gillar ett nära samarbete med dina kollegor på kansliet, styrelsen samt med olika parter både externt och internt. Du är handlingsorienterad som person, med en kort sträcka från tanke till genomförande. Du har erfarenhet från medlemsburen verksamhet, troligen i en chefsroll där du arbetat nära medlemmarna. Du har tidigare arbetar med opinionsbildning och du trivs i ledarrollen. Och du är mycket prestigelös som person som gillar att röra dig mellan det mest operativa till det mest strategiska.

Ansöker gör du genom att skicka in CV och motivationsbrev senast den 8/8. För mer information om rollen vänligen kontakta ansvarig Brightnesskonsult Susanne Ahlström, 0706044297

Länk till ansökan