Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Tjänsten som administratör innebär bland annat att inom vår medlemsservice:

  • Arbeta med administration som rör medlemmar och kansli, t ex medlemssystemet och fakturering.
  • Svara i växeln och hantera FUB:s allmänna mejl.
  • Ta emot post och leveranser till kansliet samt skicka beställningar från webbutiken.
  • Hantera vissa ekonomi- och bankärenden.

Vem är du?

Vi söker dig som är kunnig inom och intresserad av administration, service och gärna ekonomi med erfarenhet av CRM-system och god datorvana. Du är strukturerad, noggrann, effektiv, lösningsorienterad och initiativrik.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang där du bidrar till att åstadkomma skillnad för många människor. Medlemmar i FUB är personer med intellektuell funktionsnedsättning, anhöriga och många fler som delar uppfattningen om allas lika värde. Du ingår i arbetsgruppen för organisationsstöd och rapporterar till gruppchefen och har nära samarbete med förbundssekreteraren.

Det är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde efter sommaren. Huvudsakligen utförs arbetsuppgifterna på kansliet i Solna.

Ansökan

Välkommen att mejla brev och CV till jobb@fub.se senast den 12 april 2024. Vid frågor kontakta Frida Sundin, frida.sundin@fub.se.

 

Riksförbundet FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett bra liv. Vårt mål är att personer med intellektuell funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter och möjligheter till delaktighet i samhället som andra har. Vi är ca 25 000 medlemmar i fler än 150 lokalföreningar runt om i landet. På kansliet är vi 20 personer.