Är du en administrativ stjärna som vill verka i en varierad roll med många kontaktytor inom en organisation som skapar ett bättre liv för personer med intellektuell funktionsnedsättning?
Då en av FUB:s kompetenta kollegor går i pension söker vi dig som vill vara den naturliga kontaktvägen in för befintliga och nya medlemmar samt säkerställa att vi har ett välfungerande kontor. Som medlemsadministratör kommer du att vara en viktig pusselbit i förbundets dagliga arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Via telefon- och mailkontakt tillhandahålla en professionell och korrekt service gentemot medlemmar och andra intressenter.
  • Registrering och fakturering av nya medlemmar samt övrig administration i medlemssystemet Mysoft.
  • Ansvara för beställning av kontorsmaterial.
  • Samordna utskick av beställningsmaterial till FUB:s lokalföreningar.
  • Ansvara för administrationen kring FUB:s fonder och stiftelser.
  • Ansvara för utskick av gåvobevis.
  • Hantera och administrera tävlingar i FUB:s medlemstidning.
  • Stötta kansliet i diverse administrativa uppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande administrativa uppgifter och som är van att verka i en bred roll med olika typer av ansvarsområden. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och klarar dig bra på engelska om det behövs. Vidare är du van att använda dator och telefon som arbetsverktyg och behärskar även Officepaketet. Självklart delar du FUB:s värderingar och har du erfarenhet av vår målgrupp ser vi det som en tillgång. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en medlemsorganisation och ett extra stort plus om du jobbat i medlemssystemet Mysoft.

Som person är du social och trivs i en roll där man interagerar med andra personer, där din förmåga att bygga långsiktiga relationer kommer till sin rätt. Du vet hur man på ett professionellt sätt bemöter människor och trivs i att vara hjälpsam mot andra. Det är viktigt att du tycker om att arbeta med administration och har ett sinne för struktur och ordning. För att lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta självständigt och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete i en stimulerande och inkluderande miljö som genomsyras av positiva engagemang, där du har möjlighet att åstadkomma skillnad för många människor. Medlemmar i FUB är personer som har intellektuell funktionsnedsättning, anhöriga och många fler som vill visa att de tror på allas lika värde.

Ansökan
Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och motivationsbrev via signerarekrytering.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 april. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Kemmie Hansson, tel. 076-339 98 45 och Anna Hultkrantz, tel. 073-834 33 20.

Om FUB
FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv. Vårt långsiktiga mål är att personer med intellektuell funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter och möjligheter till delaktighet i samhället som andra harVi är drygt 25 000 medlemmar i fler än 150 lokalföreningar runt om i landet.