Logga RTP

Vill du engagera dig för att alla ska få möjlighet till ett självständigt liv? Vår ambition är att påverka samhället så att fler som lever med en förvärvad skada ska få tillgång till en fungerande, meningsfull och aktiv vardag. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bidra till ett inkluderande samhälle som tar tillvara allas kunskaper och förmågor.

För att bli en i vårt team behöver du vara självständig och prestigelös och ha ett genuint engagemang för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel samarbetsförmåga och förhållningssätt.

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet styrs av förbundsstyrelsens beslut. Under de kommande åren kommer förbundet lägga stor vikt på medlemsrekrytering, medlemsförmåner och fortsatt utvecklingen av nya sätt att engagera sig inom organisationen. Du kommer att arbeta utifrån ett nationellt perspektiv med frågorna.

Du är med och utvecklar förbundets digitala lösningar och medlemssystem. Du har kontakt med medlemmar och förtroendevalda. Du är med och arrangerar utbildningar och konferenser. Helg- och kvällsarbete kan förekomma då del av vår verksamhet förläggs till alla dagar i veckan samt föreningar och förtroendevalda finns i hela Sverige. Det är en mindre arbetsplats så du ska vara beredd att hjälpa till med andra förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer och egenskaper:

  • Ser gärna att du har en akademisk/eftergymnasial utbildning som är relevant för arbetsuppgifterna.
  • Bekväm med att arbeta i olika tekniska lösningar och har en utvecklad datavana som erfarenhet av Microsoft 365. Det är en fördel om du har arbetat med medlemssystem eller CRM-system sedan tidigare.
  • Erfarenhet från det civila samhället till exempel ideella föreningar eller liknande är meriterande.
  • God samarbetsförmåga, samtidigt kunna driva arbetsuppgifter självständigt och kunna ta egna initiativ. Det är ett plus om du är pedagogisk.
  • Har en positiv inställning och lägger stor vikt vid ett bra bemötande vid kontakt med medlemmar, förtroendevalda och andra samarbetspartner.
  • Har god kommunikativ förmåga på svenska både i tal och skrift.
  • Förståelse av vad det innebär att leva med en förvärvad skada.

För dig med rätt kompetens finns hos oss goda förutsättningar för personlig utveckling.
Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetsplats är på Personskadeförbundet RTPs nationella kansli i Sundbyberg. Personskadeförbundet RTP är anslutet till kollektivavtalet mellan Fremia-Unionen.

Ansökan skickas snarast per e-post till fredrik.canerstam@rtp.se, sista ansökningsdag är den 15 november. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök så snart som möjligt. Du som har frågor kan kontakta kanslichef Fredrik Canerstam på 08-629 27 84, fredrik.canerstam@rtp.se.

Personskadeförbundet RTP är en idéburen, ideell medborgarrättsorganisation som bedriver påverkansarbete för att få ett tillgängligt samhälle för alla. Förbundet ger information och vägledning till personer som har en trafik-, olycksfalls- eller polioskada samt till deras närstående. Vårt arbete har sin grund i FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Förbundets vision är att alla ska ha tillgång till livets möjligheter.