Jag är en rullstolsburen man, 53 år gammal, varit gift 2 gånger, inga egna barn. Lever nu i ett samboförhållande med en 20 år yngre kvinna med en son på halvtid med diagnos ADHD och autism. Jag är rätt blyg, i min ungdom så jag började inte vara sexuellt aktiv förrän början av då jag var 32 år gammal. 

Jag har aldrig dejtat en funktionsnedsatt person och har aldrig fått någon speciell information om sex. Jag kan inte ha sex på de sätt jag skulle vilja pga min förlamning från midjan och ner och nedsatt erektion och idag så finns inga bra hjälpmedel till detta. 

Jag har inte varit i den situation att det har varit aktuellt att skaffa egna barn av olika anledningar men skulle gärna vilja haft det när man vara yngre. 

Det är svårt att få personer utan funktionsnedsättning att fatta att det går att vara sexuellt aktiv fast man har en funktionsnedsättning och det är på senare år då jag har hittat rätt person att leva ut de fantasier och drömmar jag alltid haft och är så lycklig som jag kan bli idag.