Jag är född 1974. Jag har diagnosen Aspergers Syndrom.

Min första man jag blev ihop med var år 1999. Han var mycket trevlig och snäll, i början. Han tog min oskuld. Men sedan började han anklaga mig. Han blev hårdhänt. Han knuffade in mig i väggen. Han påstod att jag behövde “tuktas”. Han tvingade mig till sex fast jag sa nej.

Jag har alltid haft svårt att försvara mig. Jag lämnade mannen efter att han tagit ett strypgrepp på mig år 2003.

Nästa år träffade jag en ny man. Vi var sambos i 14 år och vi har en son tillsammans. Allt var bra i början. Vi hade sex och jag tyckte det kändes skönt. Men sedan kom anklagelserna.  

År 2010 fick jag min diagnos, Aspergers Syndrom. Hade behövt diagnos tidigare..  

År 2018 blev allt värre. Då försökte mitt ex döda mig. Han försökte kväva mig. Jag lämnade honom efter det. Det var inte lätt för mig att göra det, kände mig beroende av honom.

Han hotade mig dagligen. Vår son har varit på familjehem i flera år nu. Känns bra.

Tyvärr får jag ingen traumaterapi på grund av min diagnos. Psykiatrin säger att jag kommer bli ännu sämre eftersom jag ältar.

Nu är jag i ett nytt förhållande och nu känns det RÄTT! Tyvärr har allt som hänt gjort mig ännu mer känslig för stress. Polisen har inte varit något stöd alls…

Jag tycker att det är viktigt att prata mycket med varandra om sex. Jag pratar med min nuvarande pojkvän.

Han vet vad jag tycker om. Han säger vad han tycker om. Men jag har svårt att göra allt han vill att jag gör och då pratar vi om det, brukar lösa sig.  Vi har mest oralsex. En av mina ex tvingade mig till oralsex fast jag inte ville. Min nuvarande pojkvän låter mig testa mig fram till vad JAG tycker är okej.

Jag tycker det är svårt att prata om problem med sex. Jag är så torr i underlivet, säkert klimakteriet. Det tycker jag är svårt att förklara. Min nuvarande pojkvän har upptäckt att det oftast inte fungerar med samlag… Då har vi inte det. Men vi ger inte upp.

I mina andra två förhållanden har vi haft mest vanligt samlag. ”In och ut” som min pojkvän säger.

De känslor jag har nu är mer heta. Vi tycker om att kramas nakna.

Jag klarar av oralsex eftersom min nuvarande pojkvän är förstående. Jag gör inget som jag inte vill, längre.