Jag är heterosexuell man med en lättare högersidig hemiplegi och aspergerdiagnos.

Jag är 47 år ofrivillig särbo med en kvinna som utsetts till min flickvän av gemensamma bekanta inom det förbund jag är medlem.

Hon har ett större rörelsehinder och tilltvingar sig då och då sex, hon har försökt tvångsmedicinera mig med Viagra och hennes familj drömmer om att tömma mina bankkonton. Vi är tillsammans sedan 2011 för att jag ska slippa mobbing inom förbundet om jag blir tillsammans med kvinna jag älskar.

Den kvinnan jag älskar har jag älskat sedan 2006. Jag träffade henne på ett träffgruppsmöte för autister och blev blixtförälskad, men hon klarar tyvärr bara tillfälliga sexuella förbindelser och hon tar tyvärr betalt sedan många år, därför har vi aldrig träffats mer än helt vänskapligt just nu drömmer hon att lära mig simma. Vi fann varandra direkt och kan tala om allt.

Hur kunde den rörelsehindrade mannen med en bra social bakgrund och kvinnan med svåra övergreppsupplevelser ända från barndomen från ett dysfunktionellt konstnärshem klicka fullständigt från dag 1 och 15 år senare?

Svaret är att mannen hon mötte, jag, är fostrad att möta kvinnor som hon. Min mor är socionom, jag fostrades att se alla nya människor som ett hot och omgivningen som ond. Jag är född 74 uppvuxen med debatten efter Geijeraffären, incestdebatten, debatten inför sexköpslagen. Jag skickades i terapi för att undvika flickor och lära mig leva ensam redan som sexåring 1980, Skolvärldens toleransnivå för att jag som rörelsehindrad kille hade en sexualitet var låg, efter att jag tittar på två tjejer när jag var 15 år genomgick jag familjeterapi och hotades av rektor med relegering. Mina föräldrar stöttade myndigheterna, min mor tänkte att konfirmationen skulle få bort mina sexuella tankar. Mamma frågade när jag var 30 år om flickan jag jagade på dagis hade fått psykiska men av detta. Kort sagt jag sågs som en vuxen pedofil både hemma och i skolan, detta bearbetade jag i terapi med Vuxenhabiliteringen från 22 till 30 års ålder.

Första gången jag pussade en tjej var jag 20, första gången hade sex var jag 30 år sju månader och 23 dagar och befann mig på ett hotellrum i Stockholm med en rörelsehindrad gående tjej jag träffat via nätet.

Alla kvinnor jag haft förhållanden med har varit rörelsehindrade, delvis eftersom behandlingen under barndomen har gjort mig skräckslagen för kvinnor utan rörelsehinder. En annan orsak är om jag hade träffat en kvinna utanför i synnerhet förbundet hade jag blivit svårt mobbad. Toleransen gör att vilka som ligger med vilka inom lokalföreningen är väldigt låg, antingen ska man träffa någon utan rörelsehinder eller någon som passar in i mallen. Jag dras till autistiska eller schizoida kvinnor. Kvinnan jag älskar är en liten söt schizoid tjej med allvarliga sexuella självskadebeteenden, jag skulle vilja stötta henne genom livet vi kan tala om allt, i ett öppet förhållande med skulle jag få bryta med alla jag känner, jag är t o m beredd att fly utomlands med henne eller någon annan jag verkligen älskar, bara jag fick vara lycklig och blev lämnad i fred.