Ett tillägg till min story när det gäller sexualitet är att det existerar inte i mitt förhållande. Dels lever jag med en kvinna och båda vi har NPF variationer och dels har min sambo en hormonsjukdom som gör att hon inte kan få barn. Min sambo vill inte ha sex. Vi tar knappt i varandra mer än puss och kram och håller handen ibland. Jag får lösa saker på egen hand när lusten faller på. Saknar närhet och bekräftelse även om jag inte är jätteberoende av att ha sex. Men oftare än aldrig i alla fall. 

Vi har levt tillsammans i 20 år och hade bara sex under de två första åren kanske. Vi ligger inte ens och gosar eller hånglar. Det finns inte i vår relation. Kanske konstigt att jag stannar kvar men vi har så mycket annat som betyder väldigt mycket mer som ingen av oss vill förlora. 

Vi är bästa vänner, hjälper varandra med det vi har svårt med och kompletterar varandra otroligt bra. Vi har lite samma intressen och känner varandra utan och innan. Vi står ut med varandra men kan också lämna varandra ifred och låta varandra ha ett eget liv utan varandra och utanför relationen. Det gör att vi inte lämnat varandra. Vi fortsätter leva ihop.