Webbinarium Respekt för rättigheter – del 3 tema arbete

Tid och plats

Tid: 2020-05-28 klockan 09:15 - 10:00

Plats: Sänds via webben i verktyget zoom

Ansvarig: Mikael Klein


Varmt välkommen att delta i ett webbinarium om hur Sverige lever upp till rättigheter för personer med funktionsnedsättning med fokus på arbete och försörjning.

Webbinariet är det tredje i en serie som utgår från rapporten Respekt för rättigheter?

Målgrupp: Alla som är intresserade av rättigheter för personer med funktionsnedsättning är välkomnas. Vi riktar oss i första hand till er som står bakom rapporten och vill bidra till att innehållet används för att driva på förslagen som lämnas.

Syfte: Att fortsätta dialogen om innehållet

Frivillig förberedelse: Ladda ned rapporten Respekt för rättigheter. Läs gärna inledning, sammanfattning och artikel 26, 27 och 28. Vill du läsa på om konventionen rekommenderar vi ett besök på www.funktionsrattskonventionen.se

Medverkande: Annica Nilsson och Mikael Klein Funktionsrätt Sverige  (ska uppdateras)

Deltagande: Webbinariet är gratis och du får en länk via mejl senast den 25 maj. Du kan ställa frågor under mötet via chatt. Vi spelar in webinariet. En länk till inspelningen kommer att finnas på vår webbplats i efterhand.

Zoom: Du behöver inte ladda hem något program. Verktyget zoom är webbaserat (finns också som app). Vi rekommenderar anslutning via dator. Klicka på Join audio by computer när det dyker upp på din skärm. Vi öppnar mötet senast 9.00. En person kommer att svara på frågor via chatt.

Tillgänglighet: Funktionsrätt Sverige har ett samarbete med Södertörns Folkhögskola med ambitionen att erbjuda direkttextning.

Inga fält hittades.