Webbinarium: Respekt för rättigheter! Tema självbestämmande

Tid och plats

Tid: 2020-06-25 klockan 09:15 - 10:00

Plats: Distansmöte

Ansvarig: Mia Ahlgren


Anmälningsformuläret är stängt. anmäl dig per e-post till mikael.klein@funktionsratt.se

Varmt välkommen att delta i ett webbinarium om hur Sverige lever upp till rättigheter för personer med funktionsnedsättning med fokus på självbestämmande..

Webbinariet är ett i en serie som utgår från rapporten Respekt för rättigheter?

Målgrupp: Alla som är intresserade av rättigheter för personer med funktionsnedsättning är välkomnas. Vi riktar oss i första hand till er som står bakom rapporten och vill bidra till att innehållet används för att driva på förslagen som lämnas.

Syfte: Att fortsätta dialogen om innehållet.

Frivillig förberedelse: Ladda ned rapporten Respekt för rättigheter. Läs gärna inledning, sammanfattning och artikel 12 och 19. Vill du läsa på om konventionen rekommenderar vi ett besök på www.funktionsrattskonventionen.se

Medverkande: Mikael Klein, Anna Brandström och Ola Linder

Deltagande: Webbinariet är gratis. Du kan ställa frågor under mötet via chatt. Vi spelar in webbinariet. En länk till inspelningen kommer att finnas på vår webbplats i efterhand.

Zoom: Du kommer att få en länk till mötet senast dagen innan webbinariet.
Du behöver inte ladda hem något program. Verktyget zoom är webbaserat (finns också som app). Vi rekommenderar anslutning via dator. Klicka på Join audio by computer när det dyker upp på din skärm. Vi öppnar mötet senast 9.00. Har du inte använt zoom tidigare kan du mejla mia.ahlgren@funktionsratt.se senast dagen innan mötet.

Tillgänglighet: Funktionsrätt Sverige har ett samarbete med Södertörns Folkhögskola med ambitionen att erbjuda direkttextning.