Webbinarium, Respekt för rättigheter! Tema tillgänglighet

Tid och plats

Tid: 2020-10-29 klockan 09:15 - 10:00

Plats:

Ansvarig: Mia Ahlgren


Varmt välkommen att delta i ett webbinarium om hur Sverige lever upp till rättigheter för personer med funktionsnedsättning med fokus på tillgänglighet.

Webbinariet är ett i en serie som utgår från rapporten Respekt för rättigheter?

Målgrupp: Alla som är intresserade av rättigheter för personer med funktionsnedsättning är välkomnas. Vi riktar oss i första hand till er som står bakom rapporten och vill bidra till att innehållet används för att driva på förslagen som lämnas.

Syfte: Att fortsätta dialogen om innehållet

Frivillig förberedelse: Ladda ned rapporten Respekt för rättigheter. Läs gärna inledning, sammanfattning och artikel 9, 11 och 20. Vill du läsa på om konventionen rekommenderar vi ett besök på www.funktionsrattskonventionen.se

Medverkande: Mia Ahlgren, Karolina Celinska och Marie-Louise Luther.

Deltagande: Webbinariet är gratis och du får en länk via mejl senast en dag i förväg. Du kan ställa frågor under mötet via chatt. Vi spelar in webbinariet. En länk till inspelningen kommer att finnas på vår webbplats i efterhand.

Zoom: Du behöver inte ladda hem något program. Verktyget zoom är webbaserat (finns också som app). Vi rekommenderar anslutning via dator. Klicka på Join audio by computer när det dyker upp på din skärm. Vi öppnar mötet senast 9.00. En person kommer att svara på frågor via chatt.

Tillgänglighet: Funktionsrätt Sverige har ett samarbete med Södertörns Folkhögskola med ambitionen att erbjuda direkttextning.

Inga fält hittades.