PSfunk17

Imorgon den 3 oktober är det #PSFunk!

I år är temat Valet 2018. Du som inte kan vara på plats kan följa det spännande programmet i vår livesändning på webben.

OBS! Länken fungerar bäst med webbläsare Chrome

Temat för dagen är Valet 2018. Inledningstalare är Emily Munthén, Amanda Lindberg och Olle Wästberg. Företrädare för UR:s, SVT:s och Sveriges Radios valprogram medverkar liksom bolagens vd:ar och ordförande för både Funktionsrätt Sverige och Lika Unika. Vi kommer även att göra en kort workshop som syftar framåt, mot en fördjupande workshop-dag i januari.

Sedan 2007 har Funktionsrätt Sverige tillsammans med SVT, Sveriges Radio och UR anordnat en årlig konferens med syftet att inspirera till bättre inkludering av personer med funktionsnedsättning i public service.  Det är en dag för gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte.  

Varmt välkommen till PSFunkdagen 3 oktober!

Årets tema för PSFunkdagen är Valet 2018. Det blir ett fullmatat program som syftar till ett gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan public service-bolagen, representanter från Funktionsrätt Sverige, Lika Unika samt alla med kompetens eller intresse i frågor om tillgänglighet, likabehandling och demokrati.

Under dagen får vi bland annat lyssna till Emily Munthén, debattör och aktiv i Riksföreningen Grunden, Amanda Lindberg, FSDB, Olle Wästberg, politiker, publicist, diplomat och ansvarig för 2014 års Demokratiutredning. Vi kommer också att få lyssna till företrädare för det brittiska public service-bolaget BBC.

Dagen inleds med ett gemensamt lunchmingel kl 11-12. Därefter startar programmet i studio 4. Vi avslutar med en diskussion mellan Maria Johansson, ordförande Lika Unika, Lars Ohly, ordförande Funktionsrätt Sverige, Cilla Benkö, vd Sveriges Radio, Christel Tholse Willers, vd UR samt Hanna Stjärne, vd SVT.

Vi ser fram emot din anmälan senast den 27 september. Anmälan till #PSFunk hittar du här 

Lokalen är utrustad med hörselslinga och den är tillgänglig med plant insteg. Vi skrivtolkar och teckenspråkstolkar hela dagen. En av moderatorerna har bland annat till uppgift att syntolka.

Du som inte kan vara på plats imorgon på PSFunkdagen, kan följa programmet i vår livesändning på webben.

Än en gång varmt välkommen till PSFunkdagen!

Arbetsgruppen Maria Johansson, Lika Unika  Monica Klasén McGrath, Funktionsrätt Sverige  Hans Carlson, Sveriges Radio Åsa Tolgraven, UR  Catarina Wilson, SVT